Piekarnia Cukiernia Jarosław Gajda to firma z tradycjami piekarskimi sięgającymi1931 roku. Zajmujemy się produkcją chlebów żytnich, pszennych oraz pełnoziarnistych z dodatkiem nasion (słonecznika, siemienia lnianego, dyni, soi, sezamu, maku) oraz owoców suszonych (rodzynek, śliwek, żurawin, moreli). Do chlebów dodajemy naturalny zakwas piekarski i wypiekamy w piecach trzonowych, ponieważ cenimy sobie tradycyjny smak i zapach polskiego pieczywa.
Piekarnia Pastuszka specjalizuje się w chlebach żytnich na zakwasie, które wypiekane są zgodnie ze sprawdzonymi recepturami autorstwa pierwszego właściciela. W swojej ofercie posiada również wyroby słodkie i półsłodkie. Obecnie największym zainteresowaniem cieszą się nowości - chleb z żurawiną oraz bułki ze szpinakiem. Na specjalne zamówienia piekarnia wykonuje także produkty okolicznościowe, czyli ciasteczka i babeczki na takie okazje jak wesela, komunie, walentynki, święta i inne uroczystości.
Fogiel & Fogiel Piekarnia to trzecie pokolenie piekarzy wypiekających pieczywo od 1910 roku w drugim, co do wielkości Mazowsza - Radomiu. Nasza firma łączy tradycyjne technologie i receptury z najnowszymi trendami panującymi w branży.
Szeroki wachlarz produktów nie raz zdobywał nagrody na krajowych oraz międzynarodowych targach i konkursach ale co dla nas najważniejsze cieszymy się stałym uznaniem naszych klientów.
Rustykalna, czas = prawdziwy chleb.
W naszej piekarni zapominamy co znaczy pośpiech. To właśnie czas uważamy za najważniejszy składnik naszego chleba. Obecnie praktykowane przez większość producentów tzw. "szybkie technologie" nie mogą i nigdy nie dorównają naturalnej, czasochłonnej fermentacji. Dzięki procesowi zakwaszania ciasta naturalnie prowadzonym zaczynem nasze pieczywo jest zdrowe i bardzo bogate w składniki odżywcze, staje się delikatne, lekkostrawne i dostarcza wyjątkowych wrażeń smakowych.
Radomskie Hale Mięsne Sp. z o.o.
ul. Wernera 10a
26-600 Radom
Codziennie udane zakupy