Piekarnia Cukiernia Jarosław Gajda to firma z tradycjami piekarskimi sięgającymi1931 roku. Zajmujemy się produkcją chlebów żytnich, pszennych oraz pełnoziarnistych z dodatkiem nasion (słonecznika, siemienia lnianego, dyni, soi, sezamu, maku) oraz owoców suszonych (rodzynek, śliwek, żurawin, moreli). Do chlebów dodajemy naturalny zakwas piekarski i wypiekamy w piecach trzonowych, ponieważ cenimy sobie tradycyjny smak i zapach polskiego pieczywa.

Piekarnia Kozłowski - nasze wyroby, oparte na przepisie praojców, są smaczne, zachowują długo świeżość, a co najważniejsze nie zawierają żadnych środków chemicznych. W skład naszej oferty wchodzi chleb: wiejski, razowy, z ziarnami, razowy z ziarnami na miodzie, na trzonie, żytni 100% bez dodatku drożdzy.

Nasze wypieki najlepiej opisują 3 słowa: żytnie, zdrowe, smaczne.

Fogiel & Fogiel Piekarnia to trzecie pokolenie piekarzy wypiekających pieczywo od 1910 roku w drugim, co do wielkości Mazowsza - Radomiu. Nasza firma łączy tradycyjne technologie i receptury z najnowszymi trendami panującymi w branży.

Szeroki wachlarz produktów nie raz zdobywał nagrody na krajowych oraz międzynarodowych targach i konkursach ale co dla nas najważniejsze cieszymy się stałym uznaniem naszych klientów.

Rustykalna, czas = prawdziwy chleb.

W naszej piekarni zapominamy co znaczy pośpiech. To właśnie czas uważamy za najważniejszy składnik naszego chleba. Obecnie praktykowane przez większość producentów tzw. "szybkie technologie" nie mogą i nigdy nie dorównają naturalnej, czasochłonnej fermentacji. Dzięki procesowi zakwaszania ciasta naturalnie prowadzonym zaczynem nasze pieczywo jest zdrowe i bardzo bogate w składniki odżywcze, staje się delikatne, lekkostrawne i dostarcza wyjątkowych wrażeń smakowych.

Radomskie Hale Mięsne Sp. z o.o.

ul. Wernera 10a

26-600 Radom

Codziennie udane zakupy